Over ons

Over ons

Onze passie voor ambacht en kwaliteit staat centraal in alles wat we doen. Van zodra u de slagerij binnenstapt, voelt u de liefde voor ons vak, eerbied voor onze klanten en respect voor dieren.  

Ons verhaal

De ouders van Jeroen en Bieke zijn varkens- en veehouders. Biekes ouders kweken traditionele Vlaamse runderen en wonnen al verschillende prijskampen met hun dieren. Jeroens ouders houden Duroc-varkens. 

Na als knecht aan de slag te gaan in de ateliers van verschillende topslagers, volgde Jeroen een avondopleiding tot slager. De liefde voor het ambacht werd er enkel groter en de kennis die hij er opdeed, proeft u in het volledige assortiment van Slagerij Colpaert. Ook Bieke heeft al enkele jaren ervaring in de slagerswereld op haar conto staan. Daardoor is ze de perfecte gastvrouw voor slagerij Colpaert waar ze u met een glimlach bedient.

Onze winkel

Slagerij Colpaert opende in augustus 2021 de deuren. In het hart van Sint-Kruis, op de plek waar u voorheen Slagerij Vandecasteele vond. We veranderden de naam en de gevel van de slagerij maar behielden de passie voor ambacht en kwaliteit. We streven ernaar om steeds warmte naar onze klant toe en liefde voor onze stiel uit te stralen.
U kan ons steeds al uw vragen stellen en we staan u graag bij met tips & tricks om ons topvlees zo goed mogelijk te bereiden.

Ons digitale verhaal

Eind 2022 kozen we, om jullie een nog betere service te bieden, voor een eigen webshop. Je vind er het grootste deel van ons gamma terug en kan hier ook steeds de seizoensgebonden folders terugvinden (eindejaarsfolder, zomerfolder,…) . Zeker in deze periodes biedt dit kanaal een enorme meerwaarde daar u op deze manier op uw gemak alles kan bekijken zonder de druk van de volgende klant in de rij te voelen.

Begin 2023 werd dit digitale verhaal verder uitgebreid met een Versbox en een eigen applicatie voor uw smartphone.
U kan dus de applicatie ‘slagerij Colpaert’ op uw smartphone installeren via de Playstore of APP-store. Op deze manier kan u steeds gemakkelijk uw bestelling plaatsen voor afhaal reeds 1 uur na het plaatsen van uw bestelling. U moet hiervoor eenmalig een account aanmaken. Hierna vind u ons volledige assortiment digitaal terug en kan u alles kiezen per gewicht of stuk. Na betaling wordt u gevraagd om af te halen in de winkel of in het afhaalpunt.
Als u kiest voor afhaal in de winkel dient u aan te schuiven in de winkel om uw bestelling af te halen en kan u eventueel nog iets meenemen uit de winkel.
Indien u kiest voor afhalen in het afhaalpunt, maakt u gebruik van onze Versbox. Dit is een gekoelde locker naast onze slagerij met 8 units waarvan 1 dan gereserveerd wordt voor uw bestelling. U ontvangt een half uur voor uw gekozen afhaaluur een mail of SMS met een viercijferige code. Deze code geeft u in op het bijhorende klavier, waarna de deur van de versbox en uw locker opengaat. U kan gewoon uw bestelling hieruit meenemen. We bieden hiermee een extra service naar de klant die weinig tijd heeft om in de winkel besteld te worden. Deze versbox kan ook een oplossing bieden voor mensen die geen mogelijkheid vinden om binnen de openingsuren van de winkel langs te komen, daar u ook na onze openingsuren nog een locker kan reserveren.

Laureaat Start-up BRUGGE AWARDS

Op 20 april 2023 werd ons meegedeeld dat onze inspanningen niet onopgemerkt gebleven zijn, en dat we als laureaat werden geselecteerd van de felbegeerde BRUGGE AWARDS in de categorie Start-Up. Een enorme opsteker voor ons ganse team en een nominatie die we met trots uitdragen.
Op 5 juni 2023 wordt de award uitgereikt en weten we wie zich Brugse Start-Up van het jaar mag noemen.