Over ons

Over ons

Onze passie voor ambacht en kwaliteit staat centraal in alles wat we doen. Van zodra u de slagerij binnenstapt, voelt u de liefde voor ons vak, eerbied voor onze klanten en respect voor dieren.  

Ons verhaal

De ouders van Jeroen en Bieke zijn varkens- en veehouders. Biekes ouders kweken traditionele Vlaamse runderen en wonnen al verschillende prijskampen met hun dieren. Jeroens ouders houden Duroc-varkens. 

Na als knecht aan de slag te gaan in de ateliers van verschillende topslagers, volgde Jeroen een opleiding tot slager. De liefde voor het ambacht werd er enkel groter en de kennis die hij er opdeed, proeft u in het volledige assortiment van Slagerij Colpaert. Ook Bieke heeft al enkele jaren ervaring in de slagerswereld op haar conto staan. Daardoor is ze de perfecte gastvrouw voor slagerij Colpaert waar ze u met een glimlach bedient.

Onze winkel

Slagerij Colpaert opende in augustus 2021 de deuren. In het hart van Sint-Kruis, op de plek waar u voorheen Slagerij Vandecasteele vond. We veranderden de naam en de gevel van de slagerij maar behielden de passie voor ambacht en kwaliteit.