Assortiment

Alles wat u in onze slagerij koopt, is door ons bereid met passie voor ambacht, smaak en kwaliteit. Naast vers vlees, charcuterie en BBQ-vlees zullen we op termijn ook bereide gerechten en melkproducten aanbieden. In onze winkel in Sint-Kruis én via een online shop die nog in opbouw is.

Vers vlees

Vers vlees

Rundsvlees en kalfsvlees

Ons rundsvlees en kalfsvlees is puur Belgisch wit-blauw, afkomstig van vrouwelijke runderen van vijf à zes jaar oud. Biekes papa – zelf rundveehouder en expert ter zake – ondersteunt ons bij de keuze van de runderen. Op termijn willen we u ook vlees van Jersey-koeien aanbieden. Eveneens lokaal vlees uit de Jerseyhoeve in De Haan.

Varkensvlees

Het Brasvar varkensvlees dat u in onze slagerij koopt, vullen we op termijn aan met varkensvlees van de hoeve van Jeroens ouders. Beide zijn Duroc-varkens, een ras dat bekend staat om hoogstaande kwaliteit, superieure smaak en duurzame kweek. De varkens worden bijgevoederd met natte voeding, hebben voldoende ruimte en leven grotendeels buiten.

Lamsvlees

Het lamsvlees van het Texel lam is vlees met klasse. De Belgische lammetjes die wij uitkiezen voor onze slagerij zijn op vlak van kwaliteit en smaak niet te evenaren.

Kippenvlees

Wij kiezen resoluut voor de biologische hoevekippen Crëtes d’Ardennes. Deze kippen zijn biologisch gekweekt, vrij van antibiotica en hebben vrije uitloop.

Wild

Binnen het wildseizoen – tussen begin oktober en begin januari – bieden we een ruim assortiment aan. Dat wild is Belgisch en van de beste kwaliteit. Bij Slagerij Colpaert volgt het wildseizoen het jachtseizoen.

Charcuterie

Charcuterie

Onze charcuterie is onze trots. Alles wat u van charcuterie in onze winkel koopt, is huisbereid. Enkel de gedroogde hammen en salami’s kopen we in. Wij staan voor ambachtelijk bereide charcuterie, met oog voor kwaliteit, smaak en tijd. Wat tijd nodig heeft om op volle smaak te komen, krijgt die bij ons. De liefde voor het vak, het product en voor u, onze klant, proeft u telkens weer.

BBQ-vlees

BBQ-vlees

Een geslaagde barbecue begint bij het beste, meest smaakvolle vlees. Daarom focussen we resoluut op smaak. En op een ruim assortiment. U vindt bij ons verschillende soorten satés – zoals varken, kalkoen, kip, rund, lam, scampi, konijn,… -, gemarineerd vlees, BBQ-worsten, côte à l’os enz. Ook voor de bijgerechten kan u bij ons terecht: van heerlijk verse pastasalades tot smeuïge opgevulde aardappelen en knapperige groenten.

Traiteur

Traiteur

Bij onze traiteurdienst bestelt u gerechten voor feesten, speciale gelegenheden of wanneer u zin hebt in een huisbereide maaltijd maar niet in het koken of de afwas nadien. Voor welke gelegenheid ook, in onze keuken leggen we de nadruk op verse, lekkere en kwalitatieve ingrediënten. Daarom werken we met eigen kruidenmengelingen en zelf getrokken (vlees)fonds. Met aandacht voor ons ambacht toveren we unieke smaken op uw bord.

Feestelijk tafelen

Feestelijk tafelen

Ook voor gourmet, fondue, teppanyaki, enz. kan u bij ons terecht. Daarnaast staan er ook nog de burgerparty, satéparty, tapasplanken en nog veel meer op het menu. In onze folder vindt u steeds de laatste aanbiedingen en mogelijkheden.